Kolikon kaksi puolta

Voi tätä maailman hulluutta! 

Ääriliikkeet ovat käyneet meille todella vaarallisiksi.

Uskonnon, Jumalan, Allahin ja isänmaan puolesta tapetaan itsemurhapommituksilla, tehdään joukkosurmia, aivo-oksennusta levitetään kritiikittömästi pitkin sosiaalista mediaa anonyymisti ja omallakin nimellä, viattomia ihmisiä tapetaan Pariisissa ja Brysselissä, polttopulloja heitellään vastaanottokeskuksiin, suvakkihuoritellaan ihmisiä, jotka haluavat tasa-arvoista kohtelua kaikille, uhkaillaan, pelotellaan, järjestetään mielenosoitus natsitervehdyksin ja kansallismielisin huudoin, partioidaan kaduilla naisturvallisuuden nimissä… 

Nämä meidän "isäm maalliset" eivät juuri eroa Isisin terroristeista ajatusmaailmaltaan, he ovat kuin kolikon kaksi puolta. Kun ympäri käydään niin yhteen tullaan – he ovat niin samanlaisia.

Pariisin ja Brysselin terroritekojen takana ei ole aito uskovaisuus, vaan puhdas vallan ja alistamisen halu, halu pelotella ja kontrolloida. Valtaa yritetään kahmia uskonnon varjolla, ja pelottelemalla normaalit ihmiset hiljaisiksi.

Samalla tavoin tekee meidän kansallismielinen ja rasistinen mölymystömme isänmaan ja suomalaisuuden varjolla.

Kansallismielisemme hekumoivat huorittelemalla naisia ja ihmisoikeuksia kannattavia ihmisiä.

Heidän maailmansa täyttää anus ja sinne työnnettävien esineiden kirjo, saunan taus, niskalaukaus, raiskaaminen ja perseraiskaaminen sekä suvakkihuorat. He irvailevat ja pilkkaavat jopa viattomia lapsia, jos lapsi sattuu olemaan "väärän värinen". 

Ei väliä, onko lapsi syntynyt Suomessa, tullut pakolaisena tai adoptoituna tänne, hän on joka tapauksessa mölymystömme mielestä tulevaa terroristijoukkoraiskaaja-ainesta.

Muutama nykyinen ja entinen kansanedustaja on mukana tässä mölyapinoiden kuorossa jopa kuoronjohtajana.

Kansakunnan kaapin päältä päästetään niin uskomattomia aivo-oksennuksia, ettei uskoisi olevan kysymys sivistysvaltiosta – ja siinä samalla mölymystömme saa kansainvälistä huomiota.

Milloin tämä meidän kansallismielinen mölymystömme saa niin paljon huomiota aikaan, että Isis tulee tekemään meille terroritekojaan – ottaa meidät ensisijaiseksi kohteekseen? 

Milloin kansallismielisemme alkavat itse tekemään samoin kuin nämä Allahin nimeen karmeita rikoksiaan tekevät? Onko se vain lyhyen ajan kysymys?

Hyvää rasismin vastaista viikkoa kaikille!

Laali
Vihreät Kemi

Vihreä politiikasta kiinnostunut "kukkahattutäti".
Olen kotoisin Pohjois-Pohjanmaalta, Kuivaniemestä (kuuluu nykyisin Iihin), omaa sukua Lipponen, mutten kai Paten sukulainen.
Olen asunut Ruotsissa parikymmentä vuotta, ollut töissä siellä esim. suuren elokuvayhtiön koordinaattorina ja rautatieasemalla työnjohtajana, sekä huonekaluliikkeen myymälänjohtajana muutamia työpaikkoja mainitakseni. Kävin siellä myös koulua.
Ahvenanmaallakin ehdin asumaan lähes kymmenen vuotta, siellä olin maakuntahallituksen ja kunnan luottamustehtävissä. Ja tottakai töissä, esim. Maarianhaminan kaupungilla kylpylänjohtajan sijaisena ja myöhemmin kaupungin vapaa-aikatoimenjohtajan sijaisena ja lakiasiaintoimistoissa assistenttina.
Myöhemmin asuin Porvoossa ja kävin Helsingin käräjäoikeudessa töissä. Vuosia sitten asuin myös Porvoossa yrittäjänä, ennen Ruotsiin muuttoa 80- ja 90-luvuilla.
Muutin Kemiin helmikuussa 2015, lähelle synnyinsijojani.
Harrastan tiffanytöitä, ja minulla on koira, jonka kanssa käyn pyöräilemässä joka päivä.
Paljon olen nähnyt ja kokenut, ja sitä kautta tietysti kirjoitan tai kommentoin täällä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu