Laali

Kolikon kaksi puolta

Voi tätä maailman hulluutta! 

Ääriliikkeet ovat käyneet meille todella vaarallisiksi.

Uskonnon, Jumalan, Allahin ja isänmaan puolesta tapetaan itsemurhapommituksilla, tehdään joukkosurmia, aivo-oksennusta levitetään kritiikittömästi pitkin sosiaalista mediaa anonyymisti ja omallakin nimellä, viattomia ihmisiä tapetaan Pariisissa ja Brysselissä, polttopulloja heitellään vastaanottokeskuksiin, suvakkihuoritellaan ihmisiä, jotka haluavat tasa-arvoista kohtelua kaikille, uhkaillaan, pelotellaan, järjestetään mielenosoitus natsitervehdyksin ja kansallismielisin huudoin, partioidaan kaduilla naisturvallisuuden nimissä... 

Nämä meidän "isäm maalliset" eivät juuri eroa Isisin terroristeista ajatusmaailmaltaan, he ovat kuin kolikon kaksi puolta. Kun ympäri käydään niin yhteen tullaan - he ovat niin samanlaisia.

Pariisin ja Brysselin terroritekojen takana ei ole aito uskovaisuus, vaan puhdas vallan ja alistamisen halu, halu pelotella ja kontrolloida. Valtaa yritetään kahmia uskonnon varjolla, ja pelottelemalla normaalit ihmiset hiljaisiksi.

Samalla tavoin tekee meidän kansallismielinen ja rasistinen mölymystömme isänmaan ja suomalaisuuden varjolla.

Kansallismielisemme hekumoivat huorittelemalla naisia ja ihmisoikeuksia kannattavia ihmisiä.

Heidän maailmansa täyttää anus ja sinne työnnettävien esineiden kirjo, saunan taus, niskalaukaus, raiskaaminen ja perseraiskaaminen sekä suvakkihuorat. He irvailevat ja pilkkaavat jopa viattomia lapsia, jos lapsi sattuu olemaan "väärän värinen". 

Ei väliä, onko lapsi syntynyt Suomessa, tullut pakolaisena tai adoptoituna tänne, hän on joka tapauksessa mölymystömme mielestä tulevaa terroristijoukkoraiskaaja-ainesta.

Muutama nykyinen ja entinen kansanedustaja on mukana tässä mölyapinoiden kuorossa jopa kuoronjohtajana.

Kansakunnan kaapin päältä päästetään niin uskomattomia aivo-oksennuksia, ettei uskoisi olevan kysymys sivistysvaltiosta - ja siinä samalla mölymystömme saa kansainvälistä huomiota.

Milloin tämä meidän kansallismielinen mölymystömme saa niin paljon huomiota aikaan, että Isis tulee tekemään meille terroritekojaan - ottaa meidät ensisijaiseksi kohteekseen? 

Milloin kansallismielisemme alkavat itse tekemään samoin kuin nämä Allahin nimeen karmeita rikoksiaan tekevät? Onko se vain lyhyen ajan kysymys?

Hyvää rasismin vastaista viikkoa kaikille!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän AleksiParkkinen kuva
Aleksi Parkkinen

Kolikon eri puoliin soveltuu Newtonin 3. laki; voimalla on vastavoima. Jos lappaatte maan täyteen siirtolaisia, on ihan turha ihmetellä kun kansallismielisten määrä kasvaa samaa vauhtia.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Mölymystö ottaa oikeudekseen käyttää vääristäviä maailmanselityksiä kuten "lappaatte maan täyteen siirtolaisia".

Käyttäjän Laali kuva
Raili Sergejeff

Niin, jos normaali, humaani ihminen haluaa, että kaikkia ihmisiä kohdellaan tasa-arvoisesti, se tarkoittaa mölymystön mielestä sitä, että halutaan lappaa maa täyteen siirtolaisia, ja että haluaa maan täyteen terroristeja. Jotenkin niin vääristynyt ajatusmaailma joillakin, ettei sitä voi käsittää.

Timo Tuovinen

onhan suomessakin jo rikollisjärjestöjä, johon syrjääntyneet suomenkansalaiset rekrytoituu, eihän se ole kuin ajan kysymys milloin joku päättää lähtä vaikka isikseen, kun elämä on ajautunut tilanteeseen jossa ei ole muulla mitään väliä. ei ole koulutusta, ei työtä ja on syrjitty ja syrjäytynyt. kielitaitokin on vähän kotoisampi niissä riveissä. eikä se näillä ihmisillä ole mitään väliä loppupelissä mikä järjestö ne ottaa vastaan, kunhan kokevat että voivat toimia ja olla arvostettuja edes jossakin

Petteri Hiienkoski

Suosittelen aurinkolasien vaihtamista silmälaseihin... ;) Ehkäpä todellisuudesta tunnistamattomien hahmojen lisäksi huomaisi jopa värejä ja sävyjä.

Toimituksen poiminnat