Laali

Kaikki blogit puheenaiheesta Arvopolitiikka

Haittamaahanmuuton vaikutukset.

Perussuomalaiset ovat varoittaneet useita vuosia haittamaahanmuutosta, johtuen mm. eri kulttuureista tulevien tapojen vuoksi. Valitettavasti perussuomalaisten varoituksia ei ole otettu vakavasti. Media on pitänyt huolen propagandasta, jossa hädänalaisia pitää auttaa ja perussuomalaiset ovat rasisteja.

 

"Turha rahanjako pitää lopettaa"

Kiitos, Iiro Viinanen,  artikkeli IS- tänään.

Jotta kansanedustajat ehtisivät, ja uskaltaisivat tehdä muutakin kuin ajatella seuraavia vaaleja, tulee toimikausi  jatkossa olla kuusi vuotta.

Esimerkiksi:  Turhana rahanjakona tulee poistaa automaattiset lapsilisät joita tulee myöntää vain anomuksesta.  Tosi tarvitsijalle vaikka tuplana.  Moni pienipalkkainen kansanedustajakin  nostaa tänään lapsilisää, joten kysymys on vaikea.  Säästö olisi miljardin luokkaa, mikä vähentäisi lastemme velanmaksun taakkaa  huomenna.

Mikä on mielipiteesi arvo?

Tässä kirjoituksessa lähden pohtimaan subjektiivisiin mielipiteisiin perustuvaa ajattelua, niiden arvoa ja järkevyyttä yleisesti politiikassa sekä kansantalouden hoitamisessa.

Mitä Trump kertoo meistä?

 

Donald Trump on yhdessä mielessä virkistävä koheltaja. Hän vaikuttaa sekopäältä etenkin Twitterissä, mutta toisaalta monet hänen ratkaisuistaan herättävät Euroopassa ja Suomessa tutkimisen arvoisia reaktioita.

Olemme kaikki korvaamattomia

Julkista puhetta hallitsee loppumaton naiivistinen idealismi siitä, että jokainen ihminen on korvattavissa joko koneella tai toisella ihmisellä. Nälkäpalkalla tomaatteja poimiva siirtolainen voidaan korvata kenellä tahansa toisella nälkäisellä. Hyviin etuihin tottunut 5-kymppinen asiantuntija voidaan korvata kahdella nuorella ja innokkaalla harjoittelijalla. Psykologi voidaan korvata rasti ruutuun verkkoterapialla. Hoitotyötä vanhuksen kotona tekevä hoitaja voidaan korvata etäyhteydellä ja ruokarobotilla. Pian juristitkin korvataan kuulemma keinoälyllä.

Viva Trump

Toivotan tässä  viime metreillä Trumpille onnea.  Olisi surkeaa saada "presidentiksemme" Clinton, jota tukee rauhannobelisti Obama, joka koko valtakautensa on käynyt sotaa muun muassa Suomenkin  tukemana Afganistanissa.  Sotien lakkauttamisten ohella Obama on luvannut sotavankileiri  Guantanamonkin lakkauttaa.  Taitaa tulla kiire.

 

Sattuma on osoitus ihmismassojen neuvottomuudesta

Poikkeaminen järjen ja logiikan liikeradalta syöksee ihmiskunnan suoraan itsestään alkavaan suursotaan, jonka kaoottinen lopputulema on täysin nuutunut ihmiskunta. Ihmiskunta ei voi vältellä loputtomasti järjen lakeja menettämättä luonnollista mahdollisuuttaan elää kauniina ja oikeudenmukaisena olentona. Ydinaseiden, kemiallisten aseiden, biologisten aseiden käytöstä päättävät Yhdysvaltojen, Venäjän, Iso-Britannian, Ranskan, Kiinan, Intian, Pohjois-Korean ja Pakistanin muutamat poliitikot.

Kuinka pellehysteriani meni yli

"Politiikka on puolueen asioiden hoitamista yhteisten asioiden nimissä. Politiikka on sodan jatkamista toisilla keinoilla. Demokratiassa hyvän politiikon tunnistaa siitä että hän tiedostaa, että kaikki sellaiset säädökset ja asetukset, jotka eivät sovi minun poliittiseen agendaani, ovat purettavia normeja, byroslaviaa ja järjetöntä holhousta. Kun taas kaikki sellaiset säädökset ja asetukset, jotka sopivat minun poliittiseen agendaani, ovat ajanmukaista lainsäädäntöä.

Hulluudesta on tullut normaalia

Hulluudesta on tullut normaalia.  Sanoi yhdistyneiden kansojen presidentti Obama.  Ja on oikeassa.  Tuohon  ei edes Trump ole pystynyt.  On hyvä, että USAssa presidenttien valtakaudet on rajattu kahteen.

Tämä jos mikä, sinetöi Trumpin valinnan presidentiksi.  Paavihan Trumpin tukemisen aloitti toteamalla että Trumpin tavoin ei oikea kristitty toimi.  Siis, puolet amerikkalaisista eivät ole oikeita kristittyjä!!

Kansa toimii  älynsä rippeillä vaikka rouva Clinton onkin luokitellut puolet kansalaaisista sillee vajaatoimisiksi.

Suomalaiset johtajat - nuo hassut hypnotisoijat

Sä muutut, sä muutut, sä muutut, sanoo suomalainen puhuja seminaarilavalla kuulijoilleen. Melkein voimme kuvitella sen, kuinka hän samalla heiluttaa ketjun varassa roikkuvaa taskukelloa yleisönsä silmien edessä.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä